Algemene (leverings)voorwaarden TriathlonVeters.nl en haar webshop www.triathlonveters.nl:

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van TriathlonVeters.nl, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar, onder inschrijvingsnummer: 60180382. De handelsnaam TriathlonVeters.nl is onderdeel van iBusiness

1. Toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met TriathlonVeters.nl en haar webwinkel, ongeacht welk communicatiemiddel wordt gebruikt. Door te bestellen, accepteert u de algemene voorwaarden.

2. Prijzen en kosten. Alle vermelde bedragen op www.triathlonveters.nl zijn in euro’ s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten, tenzij expliciet anders vermeld. De verzend en handelingskosten die op iedere bestelling worden doorberekend buiten Nederland bedragen minimaal €1,95 per artikel ongeacht de grootte van uw bestelling.

3. Totstandkoming van de overeenkomst. U kunt bestellen op de volgende manieren: online via de webshop of per e-mail. Indien TriathlonVeters.nl uw woonadres niet kan vaststellen, is de bestelling niet geldig. TriathlonVeters.nl (iBusiness) is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u uw bestelling online bevestigt. Na ontvangst van uw bestelling bij TriathlonVeters.nl ontvangt u een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling.

4. Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer voorradig zijn, neemt TriathlonVeters.nl per e-mail contact met u op.

5. Betalingen dienen per direct na de bestelling te worden voldaan middels een van de door ons aangeboden betalingswijzen. Zodra uw betaling is ontvangen zullen wij het artikel voor u reserveren en het binnen 5 werkdagen met PostNL verzenden. Het is helaas niet mogelijk om producten te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen.

6. TriathlonVeters.nl (iBusiness) is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte verzendingen en er zal dus geen geld geretourneerd worden wanneer de verzending niet aankomt.

7. Omruilingen en retouren dienen binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen weer bij ons in bezit te zijn. U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren indien u deze in exact dezelfde staat (voorzien van alle originele labels) aan ons terug laat bezorgen.

8. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening.

9. U blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij TriathlonVeters.nl verantwoordelijk voor deze goederen. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending een door u gewenst vervangend artikel opsturen of een tegoedbon voor het bedrag van het geretourneerde artikel.

10. Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de artikelen: -1.Gedragen en/of gebruikt zijn. -2.Beschadigd zijn ten gevolge van gebruik. -3.Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.

11. TriathlonVeters.nl is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor een of meerdere artikelen wordt vermeld. Wij behouden ons het recht de verkoopprijzen aan te passen.

12. TriathlonVeters.nl zal uw persoonsgegevens opnemen in haar klantenbestand. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor afhandeling van uw bestelling en het doen van gerichte aanbiedingen in de toekomst. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u zich hier ten alle tijden per e-mail voor afmelden. Wij zullen uw persoonsgegevens uiteraard niet aan derden verstrekken.

13. Reclamatie. Mocht u niet tevreden zijn over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Klachten van welke aard dan ook jegens TriathlonVeters.nl of een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. TriathlonVeters.nl probeert eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.

14. Levering. TriathlonVeters.nl zal de grootste zorgvuldigheid betrachten bij het in ontvangst nemen en verzenden van bestellingen.

15. TriathlonVeters.nl garandeert de authenticiteit (echtheid) van alle verkochte producten op onze shop voor 100%.

16. TriathlonVeters.nl zal de goedgekeurde bestellingen zo snel mogelijk en in volgorde van binnenkomst verzenden. Normaal geschiedt de levering binnen 5 werkdagen nadat de betaling is ontvangen. Mocht een levering niet kunnen plaatsvinden omdat de goederen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijgt u daar uiterlijk 5 dagen nadat u uw bestelling hebt geplaatst bericht van.

17. TriathlonVeters.nl is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertijden.

18. Aansprakelijkheid. TriathlonVeters.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid tegen u voor enige schade dan in het geval haar aansprakelijkheidsverzekering de schade dekt en voor zover de verzekeraar in voorkomend geval tot uitkering overgaat. In alle bedoelde gevallen is de aansprakelijkheid steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel of van de desbetreffende artikelen. In geen geval zal de in dit lid bedoelde schadevergoeding meer bedragen dan €100. iBusiness en de door haar gebruikte namen TriathlonVeters.nl (www.triathlonveters.nl) is nooit aansprakelijk voor gevolgschade.

19. Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht van toepassing.

U kunt dit recht alleen uitoefenen als u ons de bestelde goederen ongedragen, onbeschadigd en met alle originele labels eraan bevestigd, zoals ze oorspronkelijk zijn geleverd en binnen 14 werkdagen na de datum van uw bestelling naar ons terugstuurt. Houd er ook rekening mee dat kopers verantwoordelijk zijn voor de kosten van het terugsturen per post.

In het onfortuinlijke geval dat TriathlonVeters.nl een fout maakt bij de verzending van een artikel, of als een artikel defect of beschadigd is, betalen wij u de verzendkosten terug die u hebt betaald om het artikel te ontvangen. Als een artikel defect is, vragen wij u het artikel terug te sturen en zodra de fabricagefout is vastgesteld en bevestigd, vergoeden wij de klant graag de verzendkosten.

Alle bestellingen worden verzonden zodra de betaling is ontvangen op onze bankrekening.

Hoe kan ik een product retourneren?

Als u een artikel wilt retourneren, stuur ons dan in eerste instantie een e-mail met de reden. U moet dan uw aankoop in de originele verpakking terugsturen naar het volgende adres, samen met het oorspronkelijke bestelnummer:

TriathlonVeters.nl
Fazantenlaan 26
1834 XC Sint Pancras
Nederland

Voeg een briefje bij het pakket toe met de reden waarom je het terugstuurt inclusief het bestelnummer van het product.
Geef ons ten minste 1 week de tijd om uw terugbetaling te verwerken zodra we uw goederen hebben ontvangen. De terugbetaling wordt bijgeschreven op de rekening van de betaalkaart en u wordt per e-mail op de hoogte gesteld zodra de terugbetaling is voltooid. We streven er in alle omstandigheden naar om je pakket binnen 24 uur na ontvangst van de geretourneerde goederen terug te betalen.

7 dagen regelgeving voor verkoop op afstand

In aanvulling op ons retourbeleid hebt u volgens de regels voor verkoop op afstand zeven werkdagen de tijd (vanaf de dag na ontvangst) om uw aankoop te annuleren. In dat geval betalen wij u volledig terug, maar moet u de geannuleerde artikelen op uw kosten aan ons retourneren. Als we de geannuleerde artikelen niet terugkrijgen, kunnen we regelen dat ze op uw kosten bij u worden opgehaald.