Wie zijn wij

TriathlonVeters.nl is opgericht door en voor triatleten. Wij hebben een passie voor sport en vinden het daarom leuk om sport en business te kunnen combineren.

We runnen deze webshop sinds 2014 met enorm veel plezier. Gedreven door het enthousiasme voor de sport, online marketing en klanten/atleten willen helpen, werd het direct een succes.

Op de foto rechts is Erik Brandsma (oprichter, eigenaar en actief triatleet) te zien tijdens Ironman Klagenfurt in 2022. Het was een lange en warme dag!


Missie

Onze missie is om atleten sneller te maken met onze slimme producten. Door onze producten te gebruiken, laten we jouw race makkelijker en vlotter verlopen. Jij hoeft alleen te focussen op je performance. Be fast or be forgotten!


Onze producten

Wij zijn leverancier van topmerken op het gebied van triathlon veters. We willen onze klanten dezelfde voordelen geven geven die top triatleten hebben, daarom verkopen we alleen eersteklas producten die worden gebruikt door de beste atleten. De merken die wij verkopen zijn: Lock Laces, Greeper Laces en Xtenex Laces.


Partners

TriathlonVeters.nl heeft meerdere partners die gelieerd zijn aan onze webshop: